Marinády na ryby
Bylinková marináda
- 4 lžíce olivového oleje
- 2 stroužky česneku (prolisovat)
- čerstvá petrželová nať a bazalka (nasekat)
- mladá cibulka (najemno nasekat, popřípadě nastrouhat)
- bílý pepř
- sůl
—————
Česneková marináda
- 3 lžíce olivového oleje
- 0,5 dl bílého vína
- 3 stroužky česneku (prolisovat)
- pepř bílý
- citrónová šťáva
- jedná-li se o mořské ryby můžeme přidat čerstvou bazalku
- sůl
—————
Koprová marináda
- 4 lžíce oleje
- citrónová šťáva
- bílý pepř
- čerstvý kopr (nasekat)
- sůl
—————
Marináda na divoko
- 4 lžíce olivového oleje
- 4 stroužky česneku (prolisovat),
- 2 lžičky sladké papriky
- drcené koření (bobkový list, nové koření, jalovec)
- sůl
—————
Pikantní marináda
- 3 lžíce olivového oleje
- 1 chilli paprička (najemno nakrájené popř. nastrouhané, může být i sušená)
- 2 stroužky česneku (prolisovat)
- čerstvá petrželová nať a bazalka (nasekat)
- sůl
—————
Pikantní marináda s medem
- 3 lžíce olivového oleje
- citrónová šťáva
- 2 lžíce medu
- čerstvá petrželová nať (nasekat)
- 1 chilli paprička (najemno nakrájet popř. nastrouhat)
- bílý pepř
- sůl
—————
Záznamy: 1 - 6 ze 6