Cibulové
Cibulový dip
- 450 g jemně nakrájené cibule
- 1 lžíce olivového oleje
- sůl
- pepř
- 1 hrnek zakysané smetany
- 50 g lučiny nebo ricotty
- 1 a 1/2 lžičky bílého vinného octa
- 1/4 hrnku jemné nakrájené pažitky
V rozehřátém oleji dozlatova osmahneme cibuli, osolíme ji, opepříme a necháme vychladnout. Smícháme ji v misce se smetanou, lučinou, octem, pažitkou, osolíme a opepříme dle chuti. Dip vydrží v chladu dva dny. Podáváme ho s chipsy.
—————
Dresink cibulový
- 1 jemně nasekaná červená cibule
- 1 bílá cibule
- 50 ml olivového oleje
- 150 ml vinného octa
—————
Záznamy: 1 - 2 ze 2